|
« Yanıtla #13 : »
08 Ekim 2008, 22:25:37
|
|
|
şimdiki duruma bakılırsa çok aranıyo ama her şey zamanla belli olacak
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : »
09 Ekim 2008, 22:49:39
|
|
|
Zico Türkiye Liqini iyi biLdiğinden doLayı qitmesine cokk üzüLdümm
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ΛsқıŋŁά ØŁđцқ ĐєгЬєđєг,ßц Sєνqi ßiг Öмгє ßєđєŁ ₣ΣИΣЯßΛНÇΣ'Łi ØŁмάŋıŋ,Gцгцгц ßižŁєгє Чєtєг !
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : »
15 Ekim 2008, 19:45:00
|
|
|
evet ama elden ne gelirki baska takimla anlasti bi daha da geri donmezResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : »
06 Aralık 2008, 18:26:46
|
|
|
şu anda öle bi durum yok
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ammanın, hem de duble ammanın! "Johnny Bravo"bitiyorum sana!!
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : »
31 Ocak 2009, 00:04:44
|
|
|
Evet kesinlikle.. Geçen sene Zicoyla geldiğimiz yerlere bu sene Aragonesle gelemedik..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : »
31 Ocak 2009, 00:28:00
|
|
|
bence zico gitmemeliydi.çünkü artık zico süper ligi ve futbolcuları cok ii tanıyordu kimi nasıl oyuna motıve edebilecegini çok ii bilen bir hocaydı zico başımızda olsaydı eminim şuanda hala şampiyonlar liginde mücadele ediyorduk..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapWeB HoSTiNG: DiSe
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : »
14 Mart 2009, 09:26:50
|
|
|
Zico olsaydı ligde ilk üçte olurduk dedemiz bizi ne hallere soktuResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ammanın, hem de duble ammanın! "Johnny Bravo"bitiyorum sana!!
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : »
17 Mart 2009, 01:17:18
|
|
|
o da değil o da değil..türk gelmesini istiyorum artık öellikle efsane futbolcularımızdan. .
|
|
|
|
|
|
FENERBAHÇELİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER..
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : »
21 Haziran 2009, 22:32:45
|
 |
 |
 |
|
gfbliyiz
Biz Güneş için bin yıldızdan vazgeçtik ! O güneş sendin severken kendimizden geçtik...FENERBAHÇE
Üye

Yer: istanbul
Sen Benim BİTANEMSİN..KEZMAN'IM
| |
 |
|
 |
|
Zico Aragonese göre çok daha iyi işler yaptı.Aragones zavallım resmen maçlarda "şu maç bitsede gidip yatsam" diye düşünüyodu.Adam resmen uyuyodu ya.Ne olursa olsun bu sezon başımızda Zico olsaydı şampiyon olamasakta ligi 2. 3. bitirebilirdik. Benim görüşüm bu ...Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : »
26 Aralık 2009, 23:30:01
|
|
|
Ŧєภєг๒คђçє๓ ๒єภเ๓ ๒เгเςเк รєשﻮเlเ๓ รöאlє รєภ๔єภ ๒คşкค кเ๓เ๓ שคг ๒єภเ๓Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : »
01 Şubat 2010, 20:47:46
|
|
|
Ziconun gitmesine ÜzülmeDim nedeN derSeniz !! ziCo peq Güsel Hakimiyetini alamıyoDu Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap FenerbahÇe sıkılmıştı yani SIKILMIŞTI derqeN tabiki biras oynuyoduda yani pek konsantre olamıYordu Fener Bahçe yani bn gitmesine sevindim ama AraGones geldiginde kötü oldu yani 2 sini kıyaslarsak zico gitmemesini isterdim tabiki AragoNes az Kaldı ztn Fener BahçeDe Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : »
01 Şubat 2010, 20:50:14
|
|
|
Dido krdes bisi dicem Fenerbahçeye konsANtre olamıyodu peq AlışAmamışTı krdesResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : »
01 Mart 2010, 12:53:27
|
|
|
KOVULMUŞ ADAMI TEKRAR KURTARICI GİBİ TAKIMIN BAŞINA GETİRİRSEN SADECE ALACAĞI PARAYI DÜŞÜNÜR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|